fbpx

Administrare Website

Nu ai timp sa te ocupi de actualizarea website-ului?

E de inteles, principalul tau scop este sa te ocupi de administrarea afacerii. Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de site. Fie ca doresti sa actualizezi continutul paginilor, produsele, serviciile sau imaginile, sau vrei sa faci un redesign complet al site-ului, apeleaza cu incredere la noi.

6 Motive sa iti Upgradezi Website-ul

Site-ul tau trebuie sa fie o reprezentare de ultima generatie a brandului si valorilor tale

Avand un website actualizat transmite un mesaj: Compania ta este sanatoasa, axata pe viitor si pregatita pentru noi clienti. Companiile bune evolueaza si cresc de-a lungul anilor, iar site-ul tau este cel mai bun mod de a arata cine sunteti. Dacă utilizezi elemente moderne de design pentru a-ti spune povestea, este mai probabil sa captezi atentia publicului si sa lasi o impresie puternica.

Vrei sa ramai competitiv pe piata ta

Diferite industrii accepta diferite cicluri de viata ale site-urilor. Un website de consum trebuie sa includa cele mai noi tendinte în materie de design pentru a-si pastra brandul la curent si pentru a se conecta cu publicul tanar. Un site mai tehnic, de fabricatie sau de schimb de informatii poate adopta adesea o abordare de asteptare a noilor tendinte si sa se concentreze pe alti factori de reproiectare. Consulta site-urile concurentilor tai cheie si compara-le cu propriul site. Daca esti considerat un lider al industriei tale dar site-ul este ultimul care se actualizeaza, s-ar putea sa fie momentul sa faci un redesign.

Vrei sa faci site-ul tau mai usor de utilizat si de navigat

Un site are aproximativ patru secunde pentru a face impresie buna inainte ca utilizatorii sa plece, ceea ce inseamna ca navigarea trebuie sa fie bine organizata si continutul sa fie usor de inteles cu butoane clare de actiune. Site-ul trebuie sa fie, de asemenea, mobile-friendly. Daca necesita mai mult de cateva secunde pentru a gasi informatiile pe care le cauti, probabil ai nevoie de un upgrade / redesign.

Vei lansa un nou serviciu sau produs

Uneori, un produs sau serviciu nou nu se incadreaza in mod firesc in structura site-ului existent sau nu poate fi prezentat in mod corespunzator. Redesign-ul iti ofera sansa de a reprioritiza pe ce se concentreaza site-ul tau si de a crea un site proiectat in jurul obiectivelor tale de vanzari actuale.

Trebuie sa-ti revigorezi eforturile de marketing

Arsenalul tau de marketing ar trebui sa fie plin de instrumente digitale: optimizarea motoarelor de cautare (SEO), pagini axate pe conversie, marketing de continut, social media, imagini convingatoare etc. Pentru a servi drept baza pentru planul tau de marketing digital (si pentru a-ti facilita munca), site-ul tau ar trebui sa aiba: Template-uri de Landing Pages pentru reclame platite si campanii de e-mail Produse sau servicii centrate pe conversie Tamplete-uri de blog si stiri pentru marketing de continut Integrare social media Structuri URL SEO-friendly si instrumente pentru optimizarea cuvintelor cheie

Trebuie sa adaugi tehnologie si functionalitate noua

Deseori, daca ai nevoie de elemente noi de functionalitate, cum ar fi o platforma de eCommerce pentru site-ul tau, costa mai mult si e mai ineficient sa adaugi aceste elemente intr-un site existent, dar invechit din punct de vedere tehnic. Un nou website iti ofera functionalitate incorporata, noi sisteme de gestionare a continutului si o administrare proprie mai usoara. Dorim sa te ajutam in revizuirea site-ului curent pentru a determina modul in care un redesign te poate ajuta sa iti atingi obiectivele de afaceri.