fbpx

Magazin Online

Magazinele noastre eCommerce de înalta performață sunt realizate de oameni cu ani de experiență în marketing și experți în creștere online, nu doar niște simpli ‘web designeri’ care îți oferă un site ‘okay’. Focusul nostru este acela de a transforma vizitatorii în cumpărători.
Completează formularul
și te vom contacta în maxim 24 de ore

  E-Commerce Web Design

  Construim experiente de cumparaturi digitale si planuri robuste de marketing digital pentru a indeplini obiective ambitioase de vanzare pentru afacerea ta de eCommerce.
  Indiferent dacă vinzi o bicicleta cu 10.000 € sau o cutie de vopsea cu 15 lei, echipa noastra de designeri, strategisti si dezvoltatori apreciaza complexitatea fiecarei provocari, astfel incat clientilor tai li se va oferi o experienta online simpla si memorabila.

  Optimizare încorporată

  Site-urile de Ecommerce trebuie sa fie perfecte. Un design greoi nu va inspira audienta sa cumpere, o simpla eroare in procesul de checkout sau o viteza lenta determina cumparatorii sa-si piarda rabdarea.
  Procesul nostru incepe prin cercetare si strategie, pentru a descoperi publicul tinta si ce ii incanta cand fac cumparaturi online, astfel încat sa putem proiecta cel mai bun webshop, care sa ii ghideze in procesul de checkout.

  Adaptat pentru mobil

  Peste 76% dintre cautarile online vin de pe mobil. Ofera-le clientilor o experienta mai placuta si mai rapida printr-un site mobile-friendly.

  Ușor de folosit

  Vrei sa modifici continutul paginilor singur? Iti oferim un panou de administrare usor de folosit.

  Proiectat să vândă

  Nu e un 'simplu' design. Totul este gandit si realizat de la inceput cu scopul de a transforma vizitatorii in cumparatori.
  Design-uri focusate pe viitor
  • Adaptate pentru terminalele mobile
  • Design actualizat la ultimele tendinte
  • SEO on-site inclus in costul pachetului
  • Construite ca sa vanda produsele tale
  • Pachet de securitate inclus in cost

  Pregătit pentru a vinde oriunde

  Site-urile au nevoie de promovare pentru ca produsele tale sa ajunga in fata cat mai multor oameni. Noi tinem cont de asta cand lucram la site-ul tau. Odata construit, va fi foarte usor de promovat pe orice platforma.
  Vinde oriunde

  Care este prețul unui magazin online?

  Prețul variază în funcție de complexitatea magazinului dorit, numărul categoriilor de produse, numărul produselor, al paginilor, al sistemului integrat de plăți precum și alți factori. Prețul pentru un magazin online începe de la 800 euro.