fbpx

Promovare Facebook Ads

Atrage mai mulți clienți pe website-ul tău prin promovare imbatabilă pe Facebook. Apari în fața a mii de oameni interesați în serviciile și produsele tale.
Completează formularul
și te vom contacta în maxim 24 de ore

  De ce să faci promovare prin Facebook Ads?

  • Iți faci produsele și serviciile cunoscute într-un spațiu în care oamenii petrec din ce în ce mai mult timp în fiecare zi.
  • Te adresezi direct publicului țintă, rafinând reclama în funcție de o mulțime de criterii: job, dacă sunt sau nu părinți, dacă s-au mutat recent în localitate, în funcție de ce hobby-uri au, etc.
  Vinde oriunde

  Cum te ajutăm noi?

  • Cream în Facebook Ads audiențele potrivite business-ului tău
  • Le amintim vizitatorilor să se întoarcă pe site-ul tău și să plaseze o comandă, dacă acesta este obiectivul, prin campanii de remarketing
  • Optimizam investiția ta în Facebook Ads, astfel încât să își îndeplinească obiectivele de business (awareness, conversii, etc.)
  • Monitorizăm performanța, astfel încât bugetul alocat Facebook Ads să genereze cât mai multe rezultate

  Cât mă costă promovarea Facebook?

  Nu putem oferi un preț fix pentru taxa noastră de creare și administrare a campaniilor de promovare pe Facebook, deoarece fiecare companie este unică și are nevoi individuale. Prețul se stabilește în funcție de numărul de campanii necesar, tipul reclamelor, nivelul de optimizare dorit, dacă există deja campanii create și alți factori.

  Este important de știut însă, că pe lângă taxa noastră, trebuie să ai un buget alocat efectiv reclamelor, care se plătește direct la Facebook prin contul de Facebook Business Manager.