fbpx

Promovare Google Ads

Crește-ți substanțial numărul vânzărilor și al traficului pe website prin reclame pe Google. Apari în fața competitorilor și fii numărul 1 în căutări.
Completează formularul
și te vom contacta în maxim 24 de ore

  Pay-Per-Click (PPC)

  Pay per Click, pe scurt PPC sau Google Ads, este o platformă de publicitate care ne permite să îți aducem afacerea pe prima pagină în rezultatele Google. În schimbul acestui privilegiu, trebuie să plătim o taxă către Google pentru fiecare click pe care un potențial client îl face pe anunț pentru a ajunge la site-ul tău. De aici și numele de pay-per-click

  Cum te ajutăm noi?

  • Pasiunea pentru marketing și mediul online ne face să fim mereu atenți la ultimele tendințe digitale și să implementăm idei inovatoare clienților noștri. Zilnic, milioane de Români caută produse și servicii pe Google. La Clickbait Marketing, ne folosim de acest potențial pentru a-ți ajuta afacerea să crească.
  • Clickbait Marketing este agenție Google Partner, cu peste 5 ani de activitate în marketingul de performanță. De la strategie la implementare sau optimizare, ne place să livrăm campanii de calitate, eficiente, ce produc rezultatele dorite.
  • Ca și agenție Google Ads avem un singur obiectiv – Maximizarea performanțelor din campanii, dar cu menținerea costului sub control.
  • Suntem un grup de specialiști care îmbină atenția la detalii cu procese complet automatizate. Analizăm orice campanie în detaliu și luăm decizii rapid, cu acuratețe.

  De ce să lucrezi cu noi?

  • Beneficiezi de experiența noastră, acumulată în ani de creare și management de performanță al campaniilor PPC.
  • Primești consultanță de marketing online când apar noi oportunități pentru business-ul tău
  • Aplicăm bunele practici, „jucăm” după regulile Google și le adaptăm afacerii tale
  • Lucrezi cu un specialist certificat Google, iar rezultatele se vor vedea imediat!

  Ce facem concret pentru tine? Ce înseamnă o campanie Google Ads?

  • Stabilim obiectivele de business și analizăm concurența din mediul online
  • Creăm campanii de search pentru ca site-ul tău să apară în primele rezultate, în căutările Google
  • Realizăm reclame de tip Display, astfel încât să fii ușor de găsit și de către cei care vizitează site-uri similare activității tale
  • Setăm campanii locale, naționale sau internaționale, în funcție de publicul tău țintă
  • Creăm campanii click 2 call pentru ca utilizatorii de pe dispozitivele mobile să te poată contacta cât mai ușor
  • Optimizăm bugetul necesar pentru atingerea obiectivelor de business, astfel încât să nu ai un cost supradimensionat pentru campaniile de publicitate Google Ads
  • Realizăm Shopping Ads, astfel încât produsele tale să apară în topul căutărilor pe Google
  • Monitorizăm, evaluăm și optimizăm permanent campaniile PPC în derulare

  Atrage mai mulți vizitatori pe website cu Reclame Google

  Reclamele plătite pe Google reprezintă cel mai rapid și mai controlabil mod de a-ți aduce afacerea în fața oamenilor care îți caută produsele. Plătești doar pentru trafic calificat, astfel este ușor să controlezi bugetul.

  Strategie PPC

  Îți construim o strategie puternică pentru compania ta, cu mesaje precise, direcționate către publicul tău țintă.

  Redactare reclame

  Te ajutăm să captezi atenția clienților pe tot traseul parcurs pe website-ul tău, folosind SEO.

  Optimizare PPC

  Îmbunătățim rata conversiilor prin analiza campaniilor și găsirea celor mai adecvate cuvinte cheie, pentru a-ți crește vânzările și venitul.

  Tipuri de Reclame Google Ads

  Search

  Sunt reclame de tip text afisate celor care sunt in cautare activa de produse si servicii. Reclamele tale apar cand oamenii cauta dupa cuvintele cheie asociate campaniilor tale. Anunturile apar in topul rezultatelor Google dar si in reteaua de parteneri Google.

  Video

  Pentru a atrage mai multi clienti prin reclame video, incearcca o campanie publicitara pe YouTube si site-uri partenere Google. Sunt utilizate si pentru a mari numarul abonatilor si vizualizarilor canalelor de Youtube.

  Shopping

  Ideale pentru magazinele online. Afiseaza anuntul impreuna cu poza si pretul produsului. Asta duce la rata de click mai mare si un cost al conversiei mai mic. Setup-ul se face printr-un cont Google Merchant Center si e necesar un feed XML.

  Dynamic Search Ads

  Sunt reclame automate, recomandate in cazul magazinelor online mari cu mii de produse. Algoritmul Google poate ajuta la optimizarea campaniilor pentru a oferi utilizatorilor cel mai bun rezulat pentru cautarile lor.

  Remarketing

  Sunt reclame care targeteaza oameni ce au aratat un interes pentru serviicile / produsele tale, interactionand cu site-ul sau reclamele, dar care nu au finalizat procesul de cumparare. te ajuta sa transformi potentialii clienti in clienti fideli.

  Display

  Presupune afisarea de bannere cu produsele sau serviciile tale in reteaua de Parteneri Google. Targetarea se poate face dupa: topicuri, cuvinte cheie, destinatii de plasare, interese, intentie de cautare.

  Ai deja campanii PPC? Noi te ajutăm să le îmbunătățești.

  Nu este suficient să creezi campanii în Google Ads. Optimizarea continuă este cheia succesului. Îți îmbunătățim relevanța reclamelor, a cuvintelor cheie, creștem Click-Through-Rate (CTR) și scorul de calitate al contului. Asta înseamnă că mai mulți oameni interesați de produsele și serviciile tale îți vor găsi site-ul prin căutări pe Google.

  Cât costă promovarea Google?

  Nu putem oferi un preț fix pentru taxa noastră de creare și administrare a campaniilor de promovare pe Google, deoarece fiecare companie este unică și are nevoi individuale. Prețul se stabilește în funcție de numărul de campanii necesar, tipul reclamelor, nivelul de optimizare dorit, dacă există deja campanii create și alți factori.
  Este important de știut însă, că pe lângă taxa noastră, trebuie să ai un buget alocat efectiv reclamelor, care se plătește direct la Google prin contul de Google Ads.